Toegelicht: PrimaDonna en PrimaDonna Twist

Augustus 19, 2023

Veel vrouwen zijn fan van PrimaDonna en PrimaDonna Twist vanwege de hoge kwaliteit, het uitgebreide aanbod aan pasvormen en de ruime maatboog. Maar wat zijn de verschillen tussen beide merken en welk merk past het beste bij jouw wensen? In deze blog vertellen we je er alles over!

PrimaDonna

PrimaDonna is een van de bekendste merken als het gaat om lingerie voor grote cupmaten. Een PrimaDonna BH is comfortabel, van hoge kwaliteit en heeft een klassieke uitstraling. Het merk past dan ook goed bij de elegante, stijlvolle vrouw. De BH’s van PrimaDonna zijn er in veel verschillende modellen, waardoor elke vrouw uit een ruim assortiment kan kiezen. Een van de populairste collecties van PrimaDonna is de Madison collectie. De Madison collectie heeft een uitstekende pasvorm en is versiert met een combinatie van ruitjes en elastisch kant.

PrimaDonna voert een zeer ruime maatboog. Zo gaat de lingerie tot en met cup J en vind je omvangmaten van 65 tot en met 115 terug in de collecties. De slips en strings van PrimaDonna zijn verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 52. Niet alleen de maatboog van PrimaDonna is ruim, ook het aanbod in de verschillende BH modellen is enorm ruim.

Het aanbod van PrimaDonna bestaat voornamelijk uit niet voorgevormde BH’s. Daarnaast heeft PrimaDonna ook voorgevormde BH’s met én zonder beugels. De pasvormen variëren van een plunge BH tot aan een hartvorm BH. De meeste BH’s van PrimaDonna hebben een full cup.

PrimaDonna Twist

PrimaDonna Twist is het jongere zusje van PrimaDonna. De lingeriecollectie van PrimaDonna Twist is jong, modern en toch chique. Een PrimaDonna Twist BH is een ideale optie als je op zoek bent naar hetzelfde draagcomfort en dezelfde kwaliteit als een PrimaDonna BH, maar liever voor een andere uitstraling kiest. Een van de bekendste collecties van PrimaDonna Twist is de I Do collectie. De I Do collectie heeft retrokant, een stijlvol strikje tussen de cups en is voorzien van het ultieme draagcomfort.

Net als PrimaDonna voert PrimaDonna Twist een zeer ruime maatboog. De BH’s gaan van cup B tot en met cup I. De verschillende slips zijn te verkrijgen in de maten 36 tot en met maat 50. Ook het aanbod in verschillende modellen BH’s is ruim bij PrimaDonna Twist.

Het aanbod van PrimaDonna Twist bestaat voornamelijk uit voorgevormde BH’s. De balconette BH’s van PrimaDonna Twist zijn razend populair, hierbij is de bovenkant van de borst niet bedekt waardoor je een mooi en bescheiden decolleté creërt. Naast de balconette BH zijn er ook longline BH’s en Strapless BH’s terug te vinden in de collecties van PrimaDonna Twist.

Naast PrimaDonna en PrimaDonna Twist vind je ook een ruim assortiment aan PrimaDonna Swim en PrimaDonna Sport bij Annadiva. Welk merk is jouw favoriet?