Uitgelicht: Hanky Panky

Oktober 11, 2022

Hanky Panky ondergoed is een must-have voor je garderobe! Het Amerikaanse merk Hanky Panky is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een heus begrip. Het merk staat bekend om zijn kleurrijke lingerie en sprekende prints. Benieuwd naar wat het ondergoed van Hanky Panky zo uniek maakt? Lees het in deze blog!

Begin jaren 80 was de string nog een onbekend fenomeen in de lingeriewereld. Hier bracht Hanky Panky verandering in en ontwierp in 1986 een string die comfortabel zit. Sinds dat moment is Hanky panky een van de grootste lingeriemerken op de markt.

String

De string is het populairste product van Hanky Panky. Het merk maakt gebruik van een exclusief patroon, dit maakt de strings van Hanky Panky uniek. De materialen worden uitgekozen op basis van de zachtheid, pasvorm en stretch. Hierdoor voelen de producten van Hanky Panky comfortabel aan en ligt de kwaliteit hoog. De strings van Hanky Panky zijn verkrijgbaar in één maat (one-size). Hanky Panky maakt onderscheid tussen drie verschillende pasvormen: de original string, de low string en high rise string.

De original string van Hanky Panky heeft een normale heuphoogte. De string bedekt de billen gedeeltelijk en is voorzien van een katoenen kruisje. De string is onzichtbaar onder strakke kleding.

De low rise string heeft een lage heuphoogte en is vooral geschikt om te dragen onder een broek met een wat lagere heuphoogte. De string bedekt de billen nauwelijks en is voorzien van een katoenen kruisje. De string is onzichtbaar onder strakke kleding.

Tot slot de high rise string. Deze string valt wat hoger op je heupen en is daarom perfect om een klein buikje te verdoezelen. De string bedekt de string de billen gedeeltelijk en is voorzien van een katoenen kruisje.

Tailleslip

Naast de string heeft Hanky Panky ook de tailleslip in de collectie. Deze slip valt wat hoger op de heupen, waardoor je er perfect een klein buikje mee kunt verdoezelen. De tailleslip is volledig onzichtbaar onder strakke kleding. Tot slot bedekt de slip de billen gedeeltelijk en is voorzien van een katoenen kruisje. De slips zijn verkrijgbaar in maat XS t/m XL.

Boyshort

De boyshort is het andere populaire product van Annadiva. Deze short is verkrijgbaar in verschillende kleuren en printjes. De shorts zitten erg comfortabel door het gebruik van fijne zachte materialen. Ook dit najaar zijn er weer nieuwe trendy kleuren toegevoegd! De boyshort is verkrijgbaar in maat XS t/m L.

Top

Het assortiment van Hanky Panky bestaat niet alleen uit slips, ook de top van dit populaire merk shop je bij Annadiva. Deze top is gemaakt van heerlijk zacht elastisch kant en heeft aan de zomen mooie afgewerkte geschulpte randjes. Combineer deze tijdloze top eindeloos onder je favoriete v-hals trui of blouse. De top is verkrijgbaar in maat XS t/m XL. Bij Annadiva is deze top in verschillende kleuren en printjes verkrijgbaar.

Ook dit najaar shop je de nieuwste collectie van het Amerikaanse merk bij Annadiva. Zo zijn er ook dit najaar weer prachtige herfstkleuren terug te vinden in de collectie. Maar ook de unieke printjes mogen dit najaar niet ontbreken, zoals een prachtige bloemen- en dierenprint. Uiteraard shop je jouw kleurrijke boyshort of string bij Annadiva. Annadiva heeft niet alleen online een ruim aanbod aan Hanky Panky lingerie, ook in de winkels is er een ruime voorraad beschikbaar. Dus kom vooral langs en shop jouw favorieten.

Het is dus geen wonder dat vrouwen wereldwijd fan zijn van dit merk! Ook wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Straal ook jij binnenkort in de najaarscollectie van Hanky Panky?