Waarom een strapless BH niet mag ontbreken

Mei 29, 2023

Veel vrouwen denken dat zij geen strapless BH kunnen dragen door hun grotere cupmaat. Maar niets is minder waar, een strapless BH is er voor elke vrouw! Een strapless BH mag dan ook zeker niet ontbreken in jouw lingerielade! Waarom? Dan leggen wij je graag uit in deze blog.

Strapless BH voor elke cupmaat

Wist je dat de band rondom de borstkas het onderdeel van de BH is dat de meeste stevigheid biedt? De BH bandjes geven maar een klein ondersteunend effect. Het ontbreken van de BH bandjes betekent dus niet dat je borsten niet goed en mooi zitten. Een strapless BH biedt daarom zeker nog genoeg steun, ongeacht je cupmaat. Vaak heeft een strapless BH een breder rugpand met antislip strips om te voorkomen dat de BH af gaat zakken én om extra stevigheid te bieden.

Wel is het van belang dat je de juiste maat strapless BH koopt. Een te grote BH geeft niet de optimale steun en zou kunnen afzakken. Een te kleine BH neemt daarentegen een gedeelte draagcomfort weg. Meet jezelf daarom goed op voordat je een BH koopt. Wanneer je liever opgemeten wordt door een ervaren lingeriestyliste, ben je van harte welkom in een van onze winkels. Onze experts helpen je graag met het zoeken van de perfecte BH voor jou! Niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan contact op met de dames van onze klantenservice, dan zoeken wij graag samen de ideale BH voor jou uit.

Waarom draag je een strapless BH?

Een strapless BH is multifunctioneel. Zo krijg je vaak afneembare BH bandjes meegeleverd bij een strapless BH die je aan je BH kunt bevestigen wanneer je net dat extra beetje steun zoekt. Ook hebben veel strapless BH’s gladde cups waardoor ze ideaal zijn voor onder een t-shirt. Een strapless BH is dé oplossing voor jouw leukste topjes. Want zeg nou zelf, je wil toch niet dat jouw BH bandjes zichtbaar zijn bij het dragen van een strapless topje?

Wanneer draag je een strapless BH?

Een strapless BH kun je elke dag dragen. In de zomer is de strapless BH een echte must-have. Trendy tops zoals een strapless of een one-shoulder top zijn perfect te combineren met een strapless BH. Veel festivals betekent veel leuke topjes en shirtjes en daar hoort een strapless BH bij!

Het maakt niet uit voor welke gelegenheid je een strapless BH zoekt, bij Annadiva vind je wat je zoekt! Draag je liever een push-up BH of een beugel BH? Bij Annadiva hebben we een ruim assortiment aan strapless BH’s, dus ook jouw favoriete BH vind je bij ons in de strapless variant.