Ivoorkleurige lingerie



Aantal items: 49-55

Van hoog naar laag sorteren
    Joy Naadloze Beugel BH
    Felina Joy Naadloze Beugel BH
    € 69,95
    Tom Hartvorm BH
    Marie Jo Lingerie Tom Hartvorm BH
    € 89,90
    Cassiopee Naadloze Beugel BH
    Empreinte Cassiopee Naadloze Beugel BH
    € 142,00
    Halo Lace Beugel BH
    Wacoal Halo Lace Beugel BH
    € 54,00
    Thalia Full Cup BH
    Empreinte Thalia Full Cup BH
    € 136,00
    Avero Hartvorm BH
    Marie Jo Lingerie Avero Hartvorm BH
    € 94,90

Aantal items: 49-55

Pagina
per pagina

Ivoorkleurige lingerie

Ivoorkleurige lingerie is een absolute must have om in jouw eigen lingeriecollectie te hebben. Het is een tijdloze kleur, waardoor jij nooit de plank misslaat. In combinatie met prachtig kant zie jij er super verleidelijk uit. Ivoorkleurige lingerie is ideaal voor iedere gelegenheid! Zo zie je ivoor minder snel onder lichte kleren dan witte lingerie. Hierbij kan je kiezen uit een gladde BH, zodat je deze niet ziet onder strakke kleding of juist voor een super verleidelijke BH met kant. Ook kan de lingerie net wat specialer gemaakt worden door mooie bandjes. De keuze is aan jou! Het is vooral belangrijk dat jij je goed voelt in de lingerie die jij draagt.

Annadiva biedt ivoorkleurige lingerie aan in verschillende modellen en stijlen. Je kan kiezen voor een mooie lingerie set, een losse BH of losse slip. Annadiva is fan van een lingerie setje. Je voelt je hierdoor verzorgd en zelfverzekerd. Het plaatje wordt letterlijk compleet gemaakt. Annadiva heeft een ruim aanbod in ivoorkleurige lingerie in diverse maten, hierdoor kan jij je perfecte lingerie set samenstellen.

Ivoorkleurige BH’s

Annadiva biedt ivoorkleurige BH’s in verschillende modellen en maten aan. De kleur ivoor is een populaire kleur, omdat deze net wat zachter is dan een witte BH. Hierdoor zal deze minder snel opvallen onder jouw kleding. Ook kan deze net wat minder flets aanvoelen op een lichtere huid. Annadiva vindt het belangrijk dat iedereen zich mooi voelt en ook voor iedereen wat heeft. Om die reden is het aanbod in maten erg breed.

Ook is er een breed aanbod in het aantal modellen dat Annadiva aanbiedt. Zo heb je de keuze uit een hartvorm BH, balconette BH, beugel BH en nog veel meer. Hier vind jij jouw perfecte match! Bij een bepaalde borst past een bepaald model weer beter. Weet je niet zeker wat goed bij jou past? Bekijk onze BH modellen advies pagina om erachter te komen wat er het beste bij jou past. Ook kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice of kom langs in een van onze winkels! Zij staan altijd voor jou klaar!

Ivoorkleurige slips & strings

Niets is mooier dan jouw BH compleet te maken met een bijpassende slip. Annadiva heeft hier een ruim aanbod in, waardoor jij gegarandeerd slaagt. Zo kan je ervoor kiezen om de door jouw gekozen BH te matchen met string, tailleslip of iets anders. Hierdoor creëer jij je eigen perfecte set. Hoe deze eruit ziet, is aan jou! Neem een kijkje op Annadiva.

Ivoorkleurige body’s en hemdjes

Naast een mooi lingerie setje kan je ook voor een mooie body kiezen. Hier hoef je niet te kiezen welke BH of slip je kiest. Bij een ivoorkleurige body wordt dat voor je gekozen. Naast dat het er prachtig uit ziet, heeft het ook nog eens een goede functie. Een body kan namelijk mogelijke rugklachten beperken, waardoor jij zorgeloos de dag doorkomt. Ook kan je een ivoorkleurige body dragen als statement piece onder een mooie blazer of op een broek. Dit maakt de outfit helemaal compleet.

Ivoorkleurige onderkleding

Ook voor ivoorkleurige onderkleding ben je bij Annadiva aan het juiste adres. Om jouw outfit net wat mooier te maken, kan mooie onderkleding het wat meer afmaken. Hierdoor kan een jurk mooier vallen. Perfect voor onder lichtere outfits!

Merken met mooie ivoorkleurige lingerie

Bij Annadiva shop je de mooiste lingerie sets en voel jij je zelfverzekerd! Veel top merken bieden ivoorkleurige lingerie aan. Hieronder hebben wij onze favorieten op een rijtje gezet.

  • Primadonna Lingerie
  • PrimaDonna heeft een ruim assortiment aan lingerie waar ook prachtige ivoorkleurige collecties bij zitten. Deze zijn prachtig bewerkt met kant of versierd met gedetailleerde prints. Zo is de Deauville collectie van PrimaDonna een bestseller en favoriet van veel vrouwen. Ook heeft dit merk nog mooie andere ivoorkleurige lingerie van andere collecties.
  • Marie Jo Lingerie
  • Marie Jo heeft verschillende soorten ivoorkleurige lingerie. Van gladdere cups tot volledig omhulde cups met kant. Ga je voor een strakker topje? Kies dan voor een gladdere BH zoals de Tom collectie. Ook zijn de meeste collecties versierd met prachtige bandjes.
  • Elomi Lingerie
  • Elomi Lingerie heeft prachtige ivoorkleurige BH’s. Zo ook de Priya collectie. Deze is versierd met gedetailleerd kant met een print van gedrapeerde parels. Deze laat jou gegarandeerd goed voelen over jezelf.
  • Wacoal
  • Ben je fan van een simpele basis, maar met een sexy touch? Dan is Wacoal lingerie iets voor jou! Door het simpele ontwerp zijn deze overal onder te dragen en dus makkelijk te combineren. Daarnaast zijn de BH’s enorm comfortabel, waardoor ze ook nog eens een plezier zijn om te dragen.
  • Aubade
  • Als je aan kant denkt, dan denk je aan Aubade. Dit merk heeft een waanzinnig mooi kant verwerkt in hun collecties. Dit maakt dat ze een plaatje zijn om naar te kijken en ook nog eens super comfortabel zijn!

Ivoorkleurige lingerie mooi houden

Bij het aanschaffen van lingerie, wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden en de kleur goed behouden. Hieronder hebben wij een aantal tips die ervoor zorgen dat jij de ivoorkleurige lingerie het beste onderhoud.

  • Annadiva raadt aan om je ivoorkleurige lingerie met de hand te wassen. Het beste is om je lingerie na twee keer dragen te wassen.
  • Als jij je ivoorkleurige lingerie met de hand wast, laat deze dan niet weken. 10 minuten is voldoende. Je lingerie mag je absoluut niet uitwringen nadat je deze met de hand hebt gewassen.
  • Kies je voor de wasmachine? Hierbij raden wij aan om een waszakje te gebruiken en hem op 30 graden te wassen. Het beste is om de lingerie op een kort programma te wassen met een fijnwasmiddel. Centrifugeren raden wij sterk af.
  • Het beste is om je ivoorkleurige lingerie liggend te laten drogen. Het mag nooit in de droger!

Veelgestelde vragen

Van klanten ontvangt Annadiva veel vragen. De meest gestelde vragen hebben wij hieronder voor jou neergezet, zodat jouw vraag misschien wel beantwoord wordt. Heb je een vraag die je hier niet terug kan vinden? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice of kom langs in een van onze winkels!

Welke soorten ivoorkleurige BH’s zijn er?

Ivoorkleurige BH’s komen in verschillende soorten modellen en maten. Zo heb je de keuze uit een balconette BH. Deze is wat lager uitgesneden, waardoor je borsten wat meer zichtbaar zijn en een lichte decolleté creëren. Een populair model is de hartvorm BH. Deze is ook wat lager uitgesneden en dus perfect voor als je een wat lager topje aanhebt. Dan is je BH helemaal niet zichtbaar. Ook kan je kiezen voor een beugel BH. Deze is niet voorgevormd, maar biedt jou wel voldoende ondersteuning. Dit komt door de beugels onderaan de cups. Dit is niet het enige, ook de strapless BH, spacer BH, plunge BH en nog andere mogen niet ontbreken in dit lijstje.

Wat zijn de trends van ivoorkleurige BH’s?

Een trend die elk jaar terugkomt is kant! Dit is extra mooi op de kleur ivoor. Hierdoor ziet de lingerie er ontzettend chique en sexy uit. Het kant wordt ontworpen in verschillende soorten prints. Hierbij kan je denken aan onder andere bloemenprints. Ook wordt dit vaak in combinatie met andere prints en materialen ontworpen. Hierbij kan je denken aan de welbekende ruitjesprint van de Madison collectie van PrimaDonna in combinatie met een randje kant. Ook komen strikjes vaak naar voren. Deze zijn geplaatst tussen de cups, waardoor dat voor een speels effect zorgt.

Wat zijn fijne ivoorkleurige BH’s?

Het is belangrijk om eerst goed te kijken naar de vorm van je borsten en om te bedenken wat je fijn vindt om te laten zien. Als je de borsten iets meer wilt omhullen, kun je het beste voor een beugel BH kiezen. Een hartvorm BH is juist weer beter als je iets meer decolleté wil laten zien. Het is vooral belangrijk dat jij je er goed bij voelt. Twijfel je? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in een van onze winkels.

Wanneer draag ik ivoorkleurige lingerie?

Ivoorkleurige lingerie is gemaakt om iedere dag te dragen! Doordat het geen witte kleur is, zal deze ook minder snel zichtbaar zijn onder lichtere kleding. De lingerie kan je ook in de winter dragen! Deze kleur is een echte must have voor jouw lingeriecollectie!

Overige kleuren lingerie

Heb je toch liever een andere kleur lingerie? Ook dat heeft Annadiva! Je hebt hierbij de keuze uit onder andere rode lingerie, oranje lingerie, zilveren lingerie en nog veel meer! Neem een kijkje op Annadiva!