Stage: Inkoop

Locatie: 's-Hertogenbosch

Annadiva is een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in de (online) verkoop van lingerie en badmode in het midden en hoger segment. Wij zijn marktleider in de online verkoop van lingerie en badmode in Nederland. Naast de online activiteiten heeft de organisatie ook twee fysieke winkels in het centrum van Amsterdam, Nijmegen, en Den Bosch. We groeien hard en zitten vol met ideeën, maar zonder jou kunnen we dat niet realiseren. Wij zijn op zoek naar een:

Stagiair(e) Inkoop


Werkzaamheden

Als stagiair(e) vorm jij samen met onze Inkoper en Junior Inkoper het inkoopteam. Ze werken hard maar lachen nog harder! Onze inkoopafdeling zorgt ervoor dat ons assortiment zorgvuldig wordt samengesteld en dat het hele inkoopproces vlekkeloos verloopt. Je krijgt inzicht in het gehele proces van A tot Z en gaat actief meewerken door inkooporders in te boeken, te controleren en te bevestigen. Daarnaast heb je mailcontact met leveranciers en collega’s van diverse afdelingen. Bij ons ben je bezig met de laatste trends en denk je mee over de nieuwe collectie voor het volgende seizoen. De meeloopstage gaat gepaard met een stageopdracht die gericht is op het verbeteren van ons private label. Het onderwerp bepaal je samen met je stagebegeleider.


  Wie ben jij?

   Je volgt een relevante HBO opleiding (bijv. Ondernemerschap & Retail Management, AMFI, TMO of een andere Retail-gerelateerde opleiding). Jij bent gedreven om veel van het inkoopproces te leren. Je pakt zelfstandig zaken op en werkt opdrachten accuraat uit. Met jouw commerciële en analytische blik kom je met nieuwe ideeën om het proces en de collectie nóg beter te maken.


    Interesse?

    Woon jij in de omgeving van 's-Hertogenbosch en zoek je vanaf september 2023 een stage voor minimaal 5 maanden? Stuur dan je motivatie en CV ter attentie van Sharon Verhoeven, HR officer, via email: werken@annadiva.nl


    Zij ging je voor

    Daphne Hermse (21 jaar) – student Ondernemerschap & Retailmanagement

     Op dit moment loop ik voor een half jaar stage op de afdeling inkoop bij Annadiva. Mijn stage bevalt me super goed en heb het erg naar mijn zin hier. De overgang van school naar stage was voor mij in het begin even wennen, maar dankzij de goede begeleiding is hier snel een goede balans in gevonden.

      Vanaf het begin kreeg ik direct al wat eigen taken die ik zelfstandig mocht gaan uitvoeren. Hierdoor ga je je echt een deel van het team voelen en krijg je ook het gevoel dat ze vertrouwen hebben in jouw vaardigheden. Het is erg leerzaam om theoretische zaken toe te passen in de praktijk en hier mee aan de slag te gaan! Daarnaast is het een gezellig en behulpzaam team. Iedereen staat open om je te helpen met betrekking tot jouw werkzaamheden en zeker ook met je onderzoek. Er wordt niet alleen goedkeuring gegeven maar de collega’s kijken ook met je mee om te kijken wat er nog beter zou kunnen om het meeste uit jouw onderzoek te kunnen halen.

       Een stage bij Annadiva is dus een goede plek om de geleerde theorie toe te passen in de praktijk en de opgedane inzichten weer mee te nemen in je eigen onderzoek. Ik zou het dan ook zeker aanraden!(