Stage Inkoop

Locatie: 's-Hertogenbosch

Annadiva is een scale-up organisatie gespecialiseerd in de online en offline verkoop van lingerie en badmode in het midden en hoger segment. Wat 11 jaar geleden begon als een kleine webshop is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal e-commerce bedrijf met 50 medewerkers. Onder het motto ‘Voor vrouwen, door vrouwen’ is Annadiva een paar jaar geleden uitgebreid met een eigen merk in badmode, lingerie en nachtmode. Op dit moment verkopen we deze merken via onze eigen kanalen (webshops en 3 fysieke winkels). Onze ambities zijn groot! Komende jaren willen we groeien met zowel onze online kanalen als het openen van meer winkels. Daarnaast zijn wij dit jaar gestart met uitbreiding naar wholesale. Om de komende jaren onze groei verder door te zetten zijn we op zoek naar een:

Stagiair(e) Inkoop


Werkzaamheden

Als stagiair(e) vorm jij samen met onze Junior Inkoper en Inkoop assistent het inkoopteam. Ze werken hard maar lachen nog harder! Onze inkoopafdeling zorgt ervoor dat ons assortiment zorgvuldig wordt samengesteld en dat het hele inkoopproces vlekkeloos verloopt. Je krijgt inzicht in het gehele proces van A tot Z en gaat actief meewerken door inkooporders in te boeken, te controleren en te bevestigen. Daarnaast heb je mailcontact met leveranciers en collega’s van diverse afdelingen. Bij ons ben je bezig met de laatste trends en denk je mee over de nieuwe collectie voor het volgende seizoen. De meeloopstage gaat gepaard met een stageopdracht die gericht is op het verbeteren van ons private label. Het onderwerp bepaal je samen met je stagebegeleider. Je kunt denken aan onderwerpen als; duurzaamheid, uitbreiding van onze eigen merken, het verhogen van het gemiddeld bon bedrag of doelgroep onderzoek. Eigen ideeën zijn natuurlijk altijd welkom!


  Wie ben jij?

   Je volgt een relevante HBO opleiding (bijv. Ondernemerschap & Retail Management, AMFI, TMO of een andere Retail-gerelateerde opleiding). Jij bent gedreven om veel van het inkoopproces te leren. Je pakt zelfstandig zaken op en werkt opdrachten accuraat uit. Met jouw commerciële en analytische blik kom je met nieuwe ideeën om het proces en de collectie nóg beter te maken.


    Interesse?

    Woon jij in de omgeving van 's-Hertogenbosch en zoek je vanaf september 2024 een stage voor minimaal 5 maanden? Stuur dan je motivatie en CV ter attentie van Manon Koopmans, Junior Inkoper, via email: werken@annadiva.nl


    Zij ging je voor

    Famke Timmermans (20 jaar) – Student Ondernemerschap & Retailmanagement HAN Nijmegen

     Vanaf augustus loop ik stage op de inkoopafdeling bij Annadiva. De stage bevalt mij tot nu toe erg goed en ik heb het erg naar mijn zin. Alle collega’s zijn heel erg behulpzaam en geven goede begeleiding waar nodig. Op het begin vond ik het wel even pittig en wennen om van school naar een echte werkweek te gaan maar ik heb nu mijn draai gevonden.

      Vanaf week 1 heb ik al zelfstandige taken gekregen die ik iedere dag mag gaan uitvoeren. Hierdoor krijg je ook een eigen verantwoordelijkheid en een gevoel van vertrouwen vanuit het team. Het team van Annadiva bestaat uit een gezellige en behulpzame groep collega’s die je overal bij helpen wanneer je dit nodig hebt, zowel met de werkzaamheden als met het voeren van mijn onderzoek.

       Kortom, zou ik het zeker aanraden om stage te gaan lopen bij Annadiva, je leert er heel veel van en gaat gegarandeerd een leuke tijd tegemoet.