10 redenen waarom jij vandaag nog een voorgevormde BH wil kopen

November 12, 2023

Er zijn tegenwoordig zoveel soorten modellen BH’s te koop dat het soms lastig is om de juiste te vinden voor jouw type borst. Een BH die vrijwel bij elke borst mooi zit is de voorgevormde BH. In deze blog geven we jou 10 redenen om vandaag nog een voorgevormde BH te kopen!

 • Voldoende steun

  Een belangrijk punt voor veel vrouwen is de steun die de BH biedt. Een voorgevormde BH heeft vaak een beugel die zorgt voor extra ondersteuning van de borst. Dit is voornamelijk voor vrouwen met een grote cupmaat een belangrijk element.

 • Voor de jonge en oude borst

  Door de goede steun is de voorgevormde BH niet alleen heel erg geschikt voor de jonge borst, maar ook voor de oudere dames. Hierbij geldt wel dat de juiste cupmaat dragen erg belangrijk is, om de juiste steun eruit te halen.

 • Tepels zijn minder zichtbaar

  Doordat er bij een voorgevormde BH een foamlaagje tussen de stof zit die de BH vormt, zijn je tepels minder snel zichtbaar. Hierdoor hoef je niet meer bang te zijn dat je tepels doorschijnen.

 • Een mooie ronde borst

  Ook zorgt de foamlaag in de BH voor een mooie ronde vorm van de borsten. De borsten worden namelijk minimaal gelift voor een natuurlijke look. Supermooi voor onder een strakke outfit.

 • Maakt het verschil tussen de borsten optisch kleiner

  Je borsten hebben nooit het zelfde formaat. Bij de een is dit verschil groter dan bij de ander. Heb jij een groot verschil? Een voorgevormde BH kan dit verschil optisch kleiner laten lijken. Doordat de cups al een bepaalde vorm hebben, zal het verschil minder snel opvallen.

 • Perfect voor onder een strak T-shirt

  Veel voorgevormde BH’s hebben een gladde naadloze cup. Hierdoor is de BH perfect onder een strak T-shirt of truitje. Super handig!

 • Voor een grote en kleine cupmaat

  Een voorgevormde BH is geschikt voor zowel de kleinere als grote cupmaat. Door de verschillende uitvoeringen die hun eigen functies hebben, kan je dragen wat je zelf prettig vindt en wat past bij jouw type borst. Bij Annadiva verkopen we cup A t/m K.

 • Veel keuze

  Vrijwel alle bekende merken hebben voorgevormde BH’s in hun collecties. Dit is dan ook een van de meest gedragen BH’s door vrouwen. Hierdoor heb je super veel keuze zodat jij precies kan kopen wat jij mooi vindt. Ga jij voor een sexy look of liever een basic BH? Het kan allemaal!

 • Het maakt de borst niet groter

  Veel vrouwen denken dat een voorgevormde BH ervoor zorgt dat de borst er groter/voller uit ziet, dit is echter niet waar. De cup van de BH’s is vaak zo dun dat dit niks doet met de grootte van de borst. Wanneer je dit wel wilt raden wij een Plunge of Push-up BH aan. Deze BH’s creëren een vol en mooi decolleté.

 • Comfortabel

  Doordat een voorgevormde BH prachtig aansluit op de borst en voldoende steun biedt, zit het erg comfortabel. Dit is natuurlijk super belangrijk bij het kopen van een goede BH.

  Advies nodig over de juiste BH voor jouw type borst of maat? Bekijk de tips op onze website of kom langs in een van onze winkels voor persoonlijk advies!