Winkel Amsterdam

Oktober 15, 2022

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop en online sinds 2012. Nu tien jaar later is Annadiva uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland, België en Duitsland. Na het openen van een fysieke winkel in Nijmegen en ’s-Hertogenbosch, volgde in 2021 de opening van een winkel in Amsterdam. Annadiva wil graag snelle, specialistische en vooral persoonlijke service bieden aan de klant, hiervoor kan je zeker terecht in onze winkel in Amsterdam.

De derde fysieke winkel van Annadiva is gevestigd in Amsterdam, hier staan onze lingeriespecialisten voor je klaar. Zij helpen je graag bij het uitzoeken van een mooie BH, sport BH, bikini, shapewear of beenmode. Tegelijkertijd staan onze lingeriespecialisten klaar om je te voorzien van persoonlijk en specialistisch advies.

In de fysieke winkel vind je uiteraard ook de populaire merken terug, zoals Freya, PrimaDonna, Wacoal en het private label van Annadiva. Deze merken zijn gespecialiseerd in grote cupmaten. In onze winkels verkopen we BH's in de cupmaten A t/m K. Deze items zijn comfortabel en zien er fantastisch uit. Het private label van Annadiva vergroot de keuze in badmode, lingerie en nachtmode voor vrouwen met een grote cupmaat. Bekijk Annadiva lingerie exclusief in een van onze winkels of online. In de winkel staan onze lingeriespecialisten klaar om je te adviseren over de beste pasvorm en maat. Twijfel je over je maat? Laat je maat opmeten in de winkel, zo weet je zeker dat je de perfect passende BH shopt!

De winkel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook is het mogelijk om dichtbij te parkeren. De winkel in Amsterdam is zeven dagen per week geopend, om zo iedereen te kunnen voorzien van een passende BH. Neem een kijkje op deze pagina voor de openingstijden, het adres en de bereikbaarheid van de winkel.

Zet jezelf vandaag op één en gun jezelf een perfect passende BH. Voor vragen over het assortiment en de beschikbaarheid in de winkel mag je altijd telefonisch of per e-mail contact opnemen. Zien we je snel in onze winkel in Amsterdam?