Winkel Den Bosch

Augustus 10, 2022

Na groot succes van de Annadiva webshop zijn er meerdere fysieke winkels geopend, waaronder onze prachtige winkel in Den Bosch. Dit jaar bestaat de winkel in Den Bosch 5 jaar! Dat is een extra goede reden om deze winkel in het zonnetje te zetten. Wil jij graag de Annadiva collectie in het echt bekijken? Of een keer komen passen? Kom dan langs in onze gezellige lingeriewinkel in Den Bosch!

Onze winkel in Den Bosch is gevestigd in de verwerstraat, dit is een van de chicste straten van de binnenstad. De winkel ligt op een prachtige centrale locatie tegenover het Noord-Brabants museum. In de winkel word je warm ontvangen en helpen onze lingeriestylisten je graag bij het uitzoeken van lingerie of badmode. Onze professionele lingeriestylisten snappen als geen ander dat een nieuwe BH uitzoeken soms lastig kan zijn, vooral wanneer je een grote cupmaat hebt. Maar dat is zeker niet nodig bij Annadiva, in onze winkels verkopen wij BH’s in de cupmaten A t/m K. Annadiva is een specialist in grote cupmaten!

In de winkel vind je een ruim assortiment aan lingerie, badmode én nachtmode. De mooiste merken zoals Marie Jo, Freya, PrimaDonna en Aubade zijn er voldoende aanwezig. Maar ook ons eigen Private Label is te koop in onze winkels! Sinds 2021 is Annadiva gestart met een eigen badmode collectie voor vrouwen met een grote cupmaat. Deze collectie is volledig geïnspireerd op de laatste trends en is gemaakt van de fijnste materialen. Inmiddels is ons Private Label uitgebreid met luxe lingerie en zachte nachtmode.

De collectie in onze winkels kan afwijken van het online aanbod. Hierom is het ook mogelijk om in onze fysieke winkel een pasafspraak te maken. Wij zorgen ervoor dat jouw favoriete lingerie en badmode voor je klaar ligt in de winkel!

Kom eens langs in onze gezellige lingeriewinkel in Den Bosch en ontdek de mooie collectie van Annadiva! Of je nou van rode, zwarte of bruine lingerie houdt, bij Annadiva hebben wij de perfecte lingerie voor jou!