Winkel Nijmegen

September 05, 2022

Annadiva is in 2011 gestart met een online lingeriewebshop, speciaal voor vrouwen met een grote cupmaat. Veel vrouwen vinden het prettig om online lingerie te kopen, zodat ze het thuis comfortabel kunnen passen. Het kopen van de juiste lingerie en de juiste maat is erg belangrijk. Annadiva wil graag dicht bij de klant staan en aan de wensen kunnen voldoen. Om die reden is onze winkel in Nijmegen geopend.

De allereerste winkel van Annadiva; onze prachtige lingeriewinkel in Nijmegen. Dit jaar bestaat deze winkel maar liefst 9 jaar! In onze winkel staan onze lingeriespecialisten voor je klaar. Om je van advies te voorzien en ervoor te zorgen dat jij met de BH van je dromen naar huis gaat. Annadiva weet als geen ander hoe het is om een lingeriewinkel binnen te stappen en je maat niet te kunnen vinden. Hoe fijn is het dan om een winkel binnen te lopen waar jouw maat in overvloed is?! En als jouw maat helaas toch niet beschikbaar meer is bestellen wij deze graag voor je! Bij Annadiva staat service voorop.

In onze winkels vind je de populaire merken als PrimaDonna, Marie Jo, Freya en Wacoal. Merken die gespecialiseerd zijn in grote cupmaten. Zie jij iets moois hangen en ben je benieuwd hoe het staat? Pas het gerust! Onze lingeriespecialisten kunnen je hierbij assisteren en je adviseren op het gebied van maten en pasvorm. Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat blijft dragen adviseren wij van Annadiva om je maat ieder half jaar op te laten meten. Je lichaam en daarmee ook je borsten kunnen veel veranderen in een jaar tijd. Op deze manier weet je zéker dat je de perfecte BH shopt!

Iedere vrouw verdient het op zichzelf mooi te voelen, ongeacht je cupmaat. Mooie lingerie geeft je zelfvertrouwen een boost en dat straal je uit. Gun jezelf een perfect passende BH en shop jouw favoriet in onze mooie winkel in Nijmegen. Zien we je snel?