• Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 9,2 / 10 klantbeoordeling van 10.000 klanten

Lingerie ergernissen: Annadiva doet onderzoek

vrijdag 12 oktober 2012

Het dragen van een BH of lingeriesetje is voor veel vrouwen niet altijd een pretje. Annadiva deed onderzoek naar lingerie ergernissen.

 De top drie lingerie ergernissen

1. Met stip op één: “Lingerie zit vervelend”. Stofjes en kantjes irriteren. Beugels prikken in je huid en bh’s zitten strak of bandjes snijden in je schouders.

2. Ergernis nummer twee: “Mijn maat is er niet”. Heb je na lang zoeken eindelijk een leuk setje gevonden, blijkt je cupmaat er niet te zijn of het bijpassende slipje niet meer in jouw maat leverbaar. Balen!

3. Op drie staat het passen in de winkel. Pashokjes zijn nauw, personeel is niet altijd vriendelijk en behulpzaam en…. staat daar nou een man mee te gluren?

 

Cupmaat

Andere veelvuldig genoemde ergernissen: de prijs van lingerie en de snelle slijtage. Vrouwen hebben ook vaak moeite om voor zichzelf de juiste maat te bepalen. Maatverschillen tussen leveranciers maken het leven bovendien niet makkelijker.

 

De oplossing

Veel lingerie ergernissen zijn echter makkelijk op te lossen door het dragen van de juiste maat. Een goed passende BH sluit mooi aan, zonder te prikken of in de huid te snijden. Annadiva raadt je daarom aan om altijd je maten op te meten voordat je een nieuwe BH aanschaft. Met behulp van onze cupmaat advies pagina kan je eenvoudig zelf je BH maat bepalen.

 

En wat stoort mannen?

Mannen hoeven lingerie gelukkig niet te dragen. Draagcomfort is voor de Nederlandse man dan ook geen issue. Hun grootste ergernis? Mijn vrouw draagt ‘saaie lingerie’. Een beroerde pasvorm en een slip en bh die niet bij elkaar passen zijn een doorn in het oog.