• Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 9,2 / 10 klantbeoordeling van 10.000 klanten

PrimaDonna Awards 2017

maandag 3 april 2017
Ben jij fan van Annadiva en bekroon jij ons tot jouw favoriete Lingerie Styling speciaalzaak? Wil jij daarnaast kans maken op één jaar lang gratis lingerie van enkele super gave merken? Breng dan nu jouw stem uit! Kies voor plaatsnaam Nijmegen om Annadiva te selecteren.
Hoe kan je meedoen?

Breng online jouw stem uit via bovenstaande stembutton of vul een stemkaartje in bij onze winkel in Nijmegen.

Wat is de PrimaDonna Award?

De PrimaDonna Award bekroont lingeriespeciaalzaken die de beste Lingerie Styling-service aanbieden tot winnaar. Hierbij wordt gekeken naar de speciaalzaken die het beste scoren op advies over aanbod, maat en pasvorm. De winnaar mag 2 jaar lang de titel ‘PrimaDonna Lingerie Styling zaak met excellente paskamerservice’ dragen.

Er zijn 2 PrimaDonna Awards te winnen: PrimaDonna Award publieksprijs en PrimaDonna Award juryprijs. Voor de publieksprijs hebben wij jouw hulp nodig!

Jij kan ook winnen!

Met jouw stem maak jij kans om één jaar lang gratis lingerie van de volgende merken te winnen: Marie Jo, Marie Jo L’Aventure, PrimaDonna of PrimaDonna Twist. Dit betekent dat je 6 sets met elk een waarde van €125,- kan winnen! De deelnemingsvoorwaarden zijn hier te vinden.

Let op: alleen stemkaartjes met een geldig e-mailadres en handtekening zijn geldig. De stemperiode loopt van 1 april tot en met 31 mei 2017.