• Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 9,3 / 10 klantbeoordeling van 15.000 klanten

Vrouwen vinden ballenknijper mooier dan mannen

dinsdag 26 juli 2016
Eindelijk is het weer mooi weer! En dat betekent niet alleen van de zon genieten, flaneren, zwemmen of een wijntje drinken op het terras, maar ook in de file staan bij het strand. Want met mooi weer spenderen we graag veel tijd op het strand of in het zwembad. En als we daar met zovelen aanwezig zijn, valt er veel te zien. Wat vinden we als Nederlanders nu echt niet kunnen op het strand? Annadiva deed, in samenwerking met Novio Research, onderzoek onder meer dan 1000 Nederlanders en daar kwamen opmerkelijke resultaten uit. Als we kijken naar de top 5 bij mannen en vrouwen zien we opvallend genoeg dat zowel mannen als vrouwen dezelfde top 3 hebben.

We zetten het voor je op een rijtje.

Top 5 vrouwen:
1. Naakte strandgangers (49%)
2. Mannen met een ballenknijper (18%)
3. Zoenende / knuffelende / plakkerige stellen (16%)
4. Andere vrouwen in een te kleine bikini (11%)
5. Overbehaarde mannen / vrouwen (6%)

Top 5 mannen:
1. Naakte strandgangers (34%)
2. Mannen met een ballenknijper (28%)
3. Zoenende / knuffelende / plakkerige stellen (17%)
4. Overbehaarde mannen / vrouwen (17%)
5. Vrouwen in een te kleine bikini (4%)

Naakte strandgangers
Meer dan de helft van de Nederlanders geeft aan geen problemen te hebben met topless zonnen. Een kwart zegt zelfs voorstander te zijn van topless zonnen. Drie keer zo veel mannen als vrouwen geven dit aan. Toch geeft een derde van de mannen aan dat ze andere naakte strandgangers niet vindt kunnen. Onder vrouwen is dit zelfs bijna de helft. Vrouwen zijn dus een stuk preutser of kritischer op het lichaam en we vinden het minder erg als we het zelf doen. Als we er maar niet naar hoeven te kijken!

Mannen met een ballenknijper
De kanariegele ballenknijper van Dries Roelvink kon op nogal wat commentaar rekenen maar toen Christiano Ronaldo een ballenknijper aantrok, mocht de strakke ‘Speedo’ ineens weer uit de kast komen. Ook het strakke zwembroekje van David Beckham in allerlei reclamecampagnes viel in de smaak. De voetballers zorgden voor een stijging van de populariteit van de ballenknijper, of was dat alleen bij vrouwen? Bijna een kwart van de Nederlanders vindt mannen met een ballenknijper echt niet kunnen. Bijzonder opvallend is dat bijna 1 op de 3 mannen een ballenknijper niet vindt kunnen tegenover 1 op de 5 vrouwen. Of is het pure jaloezie op het lichaam dat erin zit…?Flikflooien, overbeharing, te kleine bikini? Liever niet!

1 op de 6 Nederlanders zegt het echt niet te vinden kunnen dat stelletjes op het strand of bij het zwembad zitten te flikflooien. Mannen kunnen daarnaast bijna drie keer zo slecht tegen overbeharing als vrouwen. IJdelheid? Hoe ouder we worden, hoe minder erg we die extra bossen haar vinden. Vrouwen daarentegen kunnen bijna drie keer zo slecht tegen andere vrouwen in een te kleine bikini als mannen. Een verschilletje afgunst vs. interesse? Ook hiervoor geldt, hoe ouder we zijn, hoe minder erg we het vinden. Als we ouder zijn, willen we misschien nog graag in die bikini van enkele jaren geleden passen. Wil je echter graag een mooie, goed passende bikini waar je geen commentaar op zult krijgen, dan staan wij natuurlijk graag voor je klaar!